PRESENCIAL
10-19 NOV. 2023
ONLINE
15-28 GEN. 2024

Artistic Differences

Activitats professionals

Artistic Differences és un cineclub híbrid i itinerant que intenta crear espais de discussió horitzontals i imprevistos, un experiment cinematogràfic per construir una comunitat internacional inclusiva amb alguns dels esdeveniments i espais documentals més interessants d’arreu del món. Creat per UnionDocs i coprogramat per Cíntia Gil, Christopher Allen i Jenny Miller, aquest cineclub existeix des de 2022 i ja ha presentat sessions a Londres, Taipei, Prizren, Berlín, Guadalajara (Mèxic) i Ciutat de Mèxic.

Amb motiu de la celebració dels 30 anys de l’Alternativa, projectarem El silencio es un cuerpo que cae, d’Agustina Comedi; a continuació debatrem alguns temes del film en grups formats pel públic assistent i amb la moderació de Cíntia Gil. Una manera diferent d’implicar l’espectador, que no es dirigirà a l’autora, sinó a la resta d’espectadors. D’aquesta manera, els protagonistes de la sessió seran el públic i les seves inquietuds, reflexions i desitjos.

  • Dimecres 15 de novembre, de 18.30 a 20.30 h
  • Auditori MACBA
  • Entrada i cervesa: 4 €
  • Accés gratuït amb acreditació
Inscriu-t’hi

Cíntia Gil
Cíntia Gil

Cíntia Gil és programadora la Quinzena de Cineastes de Canes i programadora associada de Doclisboa, festival que va dirigir de 2012 a 2019 i en el qual va fundar Arché - Laboratori de Desenvolupament Creatiu. També va posar en marxa les residències RAW juntament amb Márgenes/Work (del festival Márgenes). De 2019 a 2021 va dirigir el Sheffield DocFest (Regne Unit). El 2022 va crear, amb Jenny Miller i Christopher Allen, el cineclub híbrid Artistic Differences de UnionDocs (Nova York). Va ser membre del jurat a l’Alternativa 2020.

Artistic Differences

Amb la col·laboració de
UNDO UNIONDOCS
AC/E ACE (new)