PRESENCIAL
10-19 NOV. 2023
ONLINE
15-28 GEN. 2024

Salto del eje

Hall

Presencial

El nostre barri és un retrat de Torre-romeu i Can Roqueta (Sabadell) vist per un grup de joves del mateix barri. Un gitano amant dels ocells, una dona de 83 anys emigrada a Sabadell des d’Andalusia, una de les primeres famílies marroquines que s’hi van instal·lar fa 26 anys i dues veïnes migrades. El grup ens descobreix el dia a dia d’un barri ric en cultures, vincles, experiències de vida, diàleg i solidaritat.

És un film creat col·lectivament per un grup d’alumnes de 2n i 3r d’ESO de l’Institut La Serra (Sabadell) —Anastasia Cojocaru, Alex Corbalan, Samuel Dornelas, Moussa Dukuray, Zineb El Kadi, Mohamed El Youssfy, Kévin Gallardo, Maria Jiménez, Mamasa Kebbeh, Saran Konate, Íker Moreno, Ferdaous Ouyidir, Anghelina Pérez, Samantha Robayo Diana Tellez i Joan Manel Yuncevich— amb l’acompanyament de la comunitat educativa del centre i dels cineastes Pablo García Pérez de Lara i Dani Molina, en el marc de Cinema en curs i Salto del eje, amb la coordinació de l’Alternativa i la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell.

Salto del eje és un programa desenvolupat per l’Alto Comisionado contra la Pobreza Infantil i el Ministeri de Cultura i Esport, en col·laboració amb la Federació Pantalla, i engegat per la Diputació de Barcelona.

  • Dissabte 18 de novembre, 17 h
  • Hall CCCB
  • Entrada gratuïta
Organitzat per
Salto del eje
Una iniciativa de
Alto Comisionado contra la Pobreza Infantil
Diputació de Barcelona
PANTALLA Federación Estatal de Coordinadoras de Festivales de Cine y Contenidos Audiovisuales
Amb la col·laboració de
Ministerio de Cultura y Deporte
Catalunya Film Festivals CFF
Ajuntament de Sabadell
La Fàbrica de Cinema Alternatiu
A Bao A Qu
Cinema en curs