PRESENCIAL
10-19 NOV. 2023
ONLINE
15-28 GEN. 2024

Cap festival sense podcast

Hall

Presencial

Els podcasts s’han convertit en una plataforma de comunicació imprescindible. Les possibilitats són infinites: des de programes que tenen una cabuda difícil a les graelles de la ràdio convencional fins a la ficció, passant pel gènere documental. Des de projectes personals fins a projectes comunitaris, tothom pot fer un podcast: grans corporacions, institucions o persones a l’habitació de casa seva.

Moda o no, també han arribat als festivals de cinema. En aquesta taula rodona xerrarem amb alguns dels agents que els fan possible, comunicadores que han trobat en el podcast el seu format ideal. Obrirem bé les orelles i debatrem sobre els camins de la comunicació cinematogràfica en l’època de la immediatesa de les xarxes socials.

Aquesta taula s’emetrà posteriorment com a episodi del podcast del festival, Ràdio l’Alternativa.

  • Dimarts 14 de novembre, 19 h
  • Hall CCCB
  • Actividad gratuïta
  • Entrada lliure fins a completar aforament

Ponents

Marta Armengou
Marta Armengou

Marta Armengou té més de 25 anys d'experiència en l’àmbit cultural i cinematogràfic. Va dirigir durant 13 anys el programa de cinema “La Cartellera de Betevé i, actualment, és la creadora, guionista i conductora de “Viatge a Júpiter”, el pòdcast de la Filmoteca de Catalunya. També col·labora en altres mitjans, com ara “La finestra indiscreta” i el pòdcast “Ja m’entens” de Catalunya Ràdio.

Laura García Pérez
Laura García Pérez

Laura García Pérez (València) va estudiar Periodisme i Fotografia i es va especialitzar en Documental de Creació a l’ESCAC. Amb el seu primer llargmetratge, Soc filla de ma mare, competeix a l’Alternativa. El film ha estat guardonat amb una menció especial del jurat a la secció Òrbites del festival Cinema Jove. Al festival Alcances de Cadis va guanyar el premi a millor llargmetratge documental i el Premi DOCMA al millor llarg. Juntament amb Inés Calero és cocreadora del podcast de cinema de no-ficció Docs&Talks.

Víctor Esquirol
Víctor Esquirol

Víctor Esquirol es va dedicar durant una dècada a l’actualitat cinematogràfica en tots els formats possibles. No falta a les cites festivaleres de Canes, Venècia, Berlín, Sant Sebastià, Sitges, Gijón, Sevilla… En l’actualitat forma part del comitè de selecció de pel·lícules al D’A i a Sitges, on, a més, és el cap del departament de Comunicació i Premsa.