PRESENCIAL
10-19 NOV. 2023
ONLINE
15-28 GEN. 2024

Joves i l’Alternativa

Ampliem mirades

Apropar la programació del festival a joves

Des de fa ja anys, l’Alternativa, Cinema en curs i Moving Cinema sumen energies i experiències per apropar la programació del festival a joves des de diferents perspectives. Gràcies a Cinema en curs i Moving Cinema i a la implicació del professorat, desenvolupem propostes que motiva els i les joves a descobrir i analitzar creacions cinematogràfiques diverses, elaborar textos sobre els films i preparar presentacions públiques.


Joves programadors

El grup de Joves Programadors Moving Cinema a l’Alternativa 2023 són dinou estudiants de 1r de Batxillerat de l’Institut ITAEB. Després de visionar diverses pel·lícules, han seleccionat Il pleut dans la maison, que presentaran amb la directora, Paloma Sermon-Daï.

El grup està format per Pablo Ávila, Tilo Bax, Alejandra Briceño, Lluna Cava, Jule De Diego, Juanita Díaz, Lucía Gallego, Gal·la Garcia i Vidal, Giorgia Heredia, Eva López Giménez, Willis Mooh, Blai Puertas, Angelica Rojas, Tiziana Ros, Marina Salcedo, Ruth Tostado, Gabriel Vidal, Virgina Villa i Maite Zabaleta.

La proposta es desenvolupa en el marc del projecte europeu Moving Cinema, liderat per l’associació A Bao A Qu.


Joves Espectadors

Amb la col·laboració d’A Bao A Qu, en el marc del projecte Moving Cinema, animem joves estudiants de batxillerat i ESO a assistir a algunes de les sessions programades.

Amb la col·laboració de
A Bao A Qu
Moving Cinema
Cinema en curs