PRESENCIAL
10-19 NOV. 2023
ONLINE
15-28 GEN. 2024

Pelats, però il·lusionats

Escoles de Cinema

Presencial

Masterclass

Una classe magistral enfocada a donar eines per rodar aquella primera obra per a la qual hi ha molta il·lusió, unes ganes infinites i uns recursos molt limitats. Parlarem de com encarar aquella sensació d’urgència ansiosa que la immediatesa actual ens fa sentir i de com canalitzar-la d’una manera eficient, sense perdre de vista el futur.

Aprendrem sobre llançar-nos a produir amb poc pressupost i amb un equip reduït, i també què hem de tenir en compte en termes de producció de cara a mantenir un estàndard professional tot conservant la frescor i l’impuls.

  • Dimarts 14 de novembre, d’11 a 13 h
  • Auditori CCCB
  • Activitat gratuïta
  • Aforament limitat
  • Inscripció de grups: [email protected]

Ponent

Cristina Hergueta
Cristina Hergueta

Cristina Hergueta és productora de pel·lícules d’autor, tant de ficció com de no-ficció, entre les quals trobem Los inocentes, de Guillermo Benet; Karen, de María Pérez Sanz, i Meseta, de Juan Palacios. Les pel·lícules han estat presentades a festivals d’arreu del món, com ara la Quinzena de Cineastes de Canes, el Festival de Sant Sebastià, el Festival de Sevilla, CPH:DOX, el Festival Internacional de Transsilvània i Visions du Réel. El 2020 fou seleccionada per participar en el programa Berlinale Talents (en el marc del Festival de Berlín) i el 2021, en el programa Match Me! del Festival de Locarno. Actualment, sota la seva marca Garde està produint la pel·lícula Los caballos (el pròxim projecte de Pedro G. Romero) i Esto no es una poesía, projecte multidisciplinari que compta, entre d’altres, amb les cineastes Virginia García de Pino, Maddi Barber i María Pérez Sanz, així com amb les autores Rosa Berbel, María Sánchez i Cristina Morales.

Amb la col·laboració de
ECAM INDUSTRIA 2023