PRESENCIAL
10-19 NOV. 2023
ONLINE
15-28 GEN. 2024

'A morte de uma cidade'. Migrantour

Esdeveniments especials

Presencial

Per acompanyar la projecció del film A morte de uma cidade (Auditori CCCB, 15 de novembre, 20.30 h), l'Alternativa i la cooperativa Nexes Interculturals organitzen un Migrantour el mateix dimecres 15 de novembre a les 18 h.

A morte de uma cidade arrenca parlant de la gentrificació pel turisme massiu a Lisboa per acabar posant el focus en les comunitats migrants que treballen en la construcció d'aquesta ciutat per al turisme.

Migrantour és un tour pel barri del Raval en què una persona migrada ens acompanyarà per diversos punts del barri (el monument a Colom, l'Escola Oficial d'Idiomes, el Gat de Botero, l'espai de Top Manta, plaça dels Àngels), on ens explicarà temes claus de les experiències migrants a la ciutat i part de la seva pròpia història de resiliència.

Si vols fer aquest Migrantour només has de comprar la teva entrada per a la projecció de A morte de uma cidade i enviar-nos un correu a [email protected] amb una captura o comprovant de la teva compra. Les 15 primeres persones interessades podran assistir gratuïtament al Migrantour.

  • Dimecres 15 de novembre, 18 h
  • El Raval
  • Passos a seguir:
  • Compra la teva entrada per a la projecció de 'A morte de uma cidade'
  • Envia’s un correu a [email protected] amb una captura o comprovant de la teva compra
  • Places: 15
Compra entradaEnvia’ns un correu
Amb la col·laboració de
Migrantour
Nexes