PRESENCIAL
10-19 NOV. 2023
ONLINE
15-28 GEN. 2024

'Totem'. Coloqui especial

Esdeveniments especials

Presencial
Desaparicions i resistències comunitàries a Mèxic, més enllà del culte a la mort

En la línia de compromís i reflexió política i social que l’Alternativa ha defensat al llarg de tota la seva trajectòria, el festival organitza un col·loqui especial per a la projecció de la pel·lícula Totem, del colectivo Unidad de Montaje Dialéctico.

Després de la projecció del film, tres ponents enriquiran les reflexions sobre els temes que planteja.

  • Dijous 16 de novembre
  • Auditori CCCB
  • Projecció de 'Totem’: 21 h
  • Col·loqui postprojecció: després de la projecció de 'Totem’
Entrada

Ponents

Antonella Medici
Antonella Medici

Antonella Medici és investigadora i curadora especialitzada en la cultura visual contemporània i la seva relació amb els estudis de memoria, la teoria decolonial i els drets humans amb focus a Latinoamèrica i col·laboradora de Taula per Mèxic.

Eduardo Ruiz Sosa
Eduardo Ruiz Sosa

Eduardo Ruiz Sosa, escriptor mexicà resident a Barcelona, és autor de llibres com El libro de nuestras ausencias (Premio Estado Crítico de Narrativa 2023), on la violència, la mort i el dol estan molt presents.

Nardi Silva
Nardi Silva

Nardi Silva és miembre de Furia Mexicana col·lectiva de dones migrants i racialitzades contra la violència de gènere que visibilitza els feminicidis a Mèxic i mostra la realitat de les migrants mexicanes a Barcelona.

Moderadora

Sandra Vicente Barreira
Sandra Vicente Barreira

Sandra Vicente Barreira és periodista a eldiario.es, nascuda a Barcelona i militant per la pau i els drets humans a Mèxic.