PRESENCIAL
10-19 NOV. 2023
ONLINE
15-28 GEN. 2024

Il pleut dans la maison

Oficials

Sinopsi

Un estiu calorós i tempestuós, la Purdey, de disset anys, i el seu germà Makenzy, de quinze, es troben abandonats a la seva sort i miren de valdre’s per si sols. Entre l’adolescència despreocupada, la duresa del pas a la vida adulta i el futur incert, hauran d’aprendre a donar-se suport mutu en el que sembla el darrer estiu de la seva joventut.
Després de Petit Samedi, documental programat a l'Alternativa 2021, Paloma Sermon-Daï s’estrena en el llargmetratge de ficció tractant els reptes en l’adolescència d’uns personatges al marge, retratats amb una sensibilitat pròpia de la no-ficció

Biofilmografia

Paloma Sermon-Daï (Namur, Bèlgica, 1993) va estudiar Art i Humanitats al Conservatori de Huy i Cinema a l’Haute École Libre de Brussel·les. Makenzy, el seu curtmetratge de fi de carrera, fou seleccionat per a Visions du Réel el 2017. El 2020 va dirigir el seu primer llargmetratge documental, Petit Samedi, que es va estrenar a Berlinale Forum el 2020 i va guanyar, entre d'altres, el premi a millor documental al Festival Internacional d’Atenes, a més de formar part de la programació de les seccions oficials de l'Alternativa 2020. Il pleut dans la maison, el seu primer llargmetratge de ficció, es va estrenar mundialment a la Setmana de la Crítica de Canes, on va aconseguir el Premi del Jurat French Touch.