PRESENCIAL
10-19 NOV. 2023
ONLINE
15-28 GEN. 2024

Soc filla de ma mare

Oficials

Sinopsi

Durant els seus primers anys de vida, Laura García Pérez va dir “papa” a la càmera. El seu pare passava gran part de l’any fora del país per feina, mentre la seva mare la gravava perquè ell la veiés créixer. Amb ella i la seva àvia, ara revisa aquells vídeos domèstics, així com fotografies de les quals ha desaparegut el pare i el diari que la seva mare va escriure en un centre psiquiàtric.

En el seu primer llargmetratge, la cineasta busca reflexionar sobre la pròpia identitat a través de la reconstrucció dels records. Un documental íntim sobre el seu passat que li serveix per reconciliar-se amb el seu present.

Biofilmografia

Laura García Pérez (València) va estudiar Periodisme i Fotografia i es va especialitzar en Documental de Creació a l’ESCAC. El 2019 va presentar a DocsValència el seu primer curtmetratge documental, La posibilidad de un volcán, que va obtenir la menció especial del jurat. Soc filla de ma mare és el seu primer llargmetratge, desenvolupat el 2020 al taller de guió Guionistas del Siglo xxi de l’Escola Internacional de Cinema i Televisió (EICTV) de San Antonio de los Baños (Cuba) i seleccionat a les Residències Walden al marc del festival de cinema MajorDocs. Juntament amb Inés Calero és cocreadora del podcast de cinema de no-ficció Docs&Talks.