16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Oficials

A Shape of Things to Come

Presencial
Online
Sinopsi

Aquesta pel·lícula és un western protagonitzat per Sundog, un caçador i recol·lector que viu al desert de Sonora, a la frontera de Mèxic. Quan la policia fronterera s’introdueix en el seu terreny, Sundog, cada vegada més exaltat, s’aventura més enllà del seu cercle de supervivència per dur a terme un acte inquietant d’ecoterrorisme. A Shape of Thing to Come inclou la primera aparició cinematogràfica d’algú fumadont verí psicodèlic d’un gripau de Sonora, i a través de Sundog planteja qüestions provocatives sobre la nostra relació amb l’entorn (i amb nosaltres mateixos) mentre ens amenaça el fantasma del desastre global.

Bio/Filmo

A Shape of Things to Come és la primera pel·lícula de Lisa Marie Malloy.
J. P. Sniadecki (Michigan, 1979), cineasta i antropòleg, és professor del programa de Documental de la Universitat de Northwestern (Illinois). Alguns dels seus films són Yumen (2013), People's Park (2012), Foreign Parts (2010), The Iron Ministry (2015), que va guanyar el Premi a la Millor Pel·lícula a l'Alternativa 2015, i El mar la mar (2017), que va obtenir una Menció Especial en aquest mateix festival.


⇨ Veure la presentació d'A Shape of Things to Come que J. P. Sniadecki i Lisa Marie Malloy ofereixen al nostre canal YouTube.