Hall

Enfoca

Presencial

Imatges i marges amb les persones sense llar

D’acord amb la nostra voluntat de donar visibilitat a persones i realitats que la societat tendeix a fer invisibles, la secció Hall Enfoca d’enguany se centrarà en la gent sense llar, concretament en la que viu als carrers de Barcelona. Oferirem projeccions i debats entorn d’aquesta qüestió, així com un Laboratori de creació audiovisual d’impacte social, per mà de Learning by Helping i Arrels Fundació i amb el suport de l'escola de cinema Cine en Acción.

(Foto de capçalera: Juan Lemus/Arrels Fundació)

Laboratori de creació audiovisual d'impacte social

Laboratori de creació audiovisual d'impacte social

Durant 11 dies, de dimarts 10 de novembre a divendres 20 de novembre, experts en innovació social, documentalistes, membres d’ONGs i tothom qui vulgui generar un canvi positiu en la societat estan convidats a desenvolupar curtmetratges documentals a l’entorn de problemàtiques a què s’enfronten les persones sense llar. El laboratori combina sessions teòriques i pràctiques perquè els equips, acompanyats per professors, mentors, productors i editors, produeixin el seu propi curtmetratge, un cop n’hagin validat les propostes Arrels Fundació i les seves usuàries. Les peces que resultin del laboratori es projectaran a l’Alternativa Hall Enfoca divendres 20, a partir de les 19.30 h.

Si volem veure una altra realitat, comencem per crear-la!

Projeccions 20/11 - 19.30 h

Projeccions

A més de les peces audiovisuals que resultin del Laboratori de creació audiovisual d’impacte social, per tal d’alimentar i ampliar el debat projectarem el migmetratge El camino de Lupita, un documental participatiu realitzat amb la implicació de diverses persones que viuen o han viscut al carrer. Una producció de The Missing City Stars en col·laboració amb Arrels Fundació.

Amb la col·laboració de
Learning by Helping
ArrelsFundació
Cine en Acción