L'Alternativa

Presentació

L'Alternativa 2020 presenta un festival híbrid, presencial i online, i dedicarà una secció al cinema sobre art

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba aquest any a la 27a edició. L'Alternativa 2020 estrenarà format híbrid, presencial i online, i se celebrarà del 16 al 29 de novembre en diferents espais de Barcelona i a la plataforma Filmin.

Apostem per la llibertat creativa, la innovació i el compromís ètic i estètic

Serà una nova oportunitat de descobrir i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L'Alternativa té tres seccions competitives a l'Alternativa Oficials [2019]: Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals. L'Alternativa Paral·leles [2019] presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i programa familiar [2019]. Per la seva banda, l'Alternativa Hall [2019] ofereix hores de programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

Espais de trobada, reflexió, formació, participació i celebració

A més de projeccions, l'Alternativa Activitats proposa masterclasses, debats amb autors, taules rodones, simposis, tallers de creació per a nens i adults, i els seminaris d'Escoles de Cinema. L'Alternativa Professionals organitza les 11es Jornades Professionals [2019] i el 8è Mentoring Projects.