15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Taller de desenvolupament de projectes

Cinema Pendent

Presencial

En aquest taller de dos dies de durada, Pau Subirós treballarà sobre els quatre projectes seleccionats tenint en compte el seu concepte, estructura, desenvolupament narratiu i estil cinematogràfic. Utilitzarà metodologies basades en la interacció entre els participants amb l’objectiu que els autors comprenguin millor el seu propi projecte i tracin un pla de treball per al seu desenvolupament posterior.


Pau Subirós va estudiar Filosofia a la Universitat Autònoma de Barcelona i posteriorment va cursar un màster de Cinematografia a la Universitat Pompeu Fabra. El 2005 va començar a treballar en el sector audiovisual, primer com a tècnic de so, després com a productor i guionista i finalment com a director.

Entre els seus treballs recents destaquen la direcció dels documentals La cláusula Balcells (2019) i Jorge Herralde, anagrama de un editor (2019), així com els guions dels llargmetratges El viaje de Marta (Staff Only) (2019) i La plaga (2013), tots dos coescrits amb Neus Ballús, estrenats a la Berlinale i amb un recorregut internacional d’èxit. El seu treball ha obtingut nombrosos reconeixements, incloent-hi dos premis Gaudí, el de Millor Guió i el de Millor Pel·lícula, per La plaga.

A l’editorial Anagrama ha publicat El productor accidental (2015), un assaig narratiu sobre el món del cinema independent. El código interior (2020) és el seu primer curtmetratge de ficció.

Informació

Taller de desenvolupament de projectes

  • Dilluns 15 de novembre, de 10 a 14 h i de 16 a 20 h
  • Martes 16 de novembre, de 10 a 14 h i de 16 a 18 h
  • Aula 2, CCCB
  • Accés tancat

Presentació de projectes

  • Dimarts 16 de novembre, de 19 a 20 h
  • Aula 2, CCCB
  • Accés amb acreditació (cal inscriure-s'hi)
Inscriu-t'hi
Pau Subirós