15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Taller infantil de stop-motion

Tallers i debats

Presencial

Aprèn stop-motion amb Kati Egely

T’agrada l’animació stop-motion? Amb aquest taller tindràs l’oportunitat d’aprendre i experimentar amb Kati Egely, dissenyadora i animadora d’un bon grapat de curts molt i molt divertits, com El mago Georges, programat al festival d’enguany.

Coneixeràs de primera mà el procés de treball de les seves últimes peces i et revelarà els secrets de diferents tècniques d’animació, com el cut-out o la pixilació, perquè en un matí els puguis dur a la pràctica i realitzis les teves pròpies creacions.

Kati Egely es va formar i especialitzar en Cinema Documental per l’Instituto de Arte Cinematográfico de Avellaneda (Buenos Aires) i en Animació per la Moholy-Nagy University of Art and Design de Budapest.

En les seves obres barreja tècniques d’animació com l’stop-motion i el cut-out per anar més enllà d’on arriba la càmera, en un viatge emocionant per altres mons de sensacions i sentiments.

Els seus curts, com ara Tierra sin mal (2017), Euphoria (2018), El mago Georges (2020) i Si viene de la Tierra (2021), han recorregut nombrosos festivals internacionals de cinema, i acumulen premis i bones crítiques allà on van.

Informació

  • Diumenge 21 de novembre, de 10 a 14 h
  • Sala Raval, CCCB
  • Edat: de 8 a 12 anys (només infants; els adults no hi participen)
  • Places: 25
  • Preu: 10 €
  • El taller s'oferirà en castellà

PLACES EXHAURIDES

Veure vídeo final
Kati Egely
Amb la col·laboració de
El Meu Primer Festival