15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Premis Cinema Pendent

Cinema Pendent


Premi Kinolux i Welab - Cinema Pendent de l’Alternativa Professionals

Kinolux/Cinelux, l'empresa de serveis de lloguer d’il·luminació cinematogràfica professional, i Welab Professional Equipment, empresa de lloguer d'equips cinematogràfics, atorguen el premi al projecte seleccionat en Cinema Pendent amb la millor proposta fotogràfica. Aquest premi consisteix en 3.000 € per llogar material d’il·luminació de cinema digital i 3.000 € per llogar equips de càmeres, disponibles per rodar l’obra seleccionada dins del termini d’un any des de la concessió del premi.

Premi Non Finito - Cinema Pendent de l'Alternativa Professionals

El projecte seleccionat comptarà amb l’assessorament i la col·laboració per a les feines de so i mescles finals d'Alejandro Castillo, premiat muntador i mesclador de so, a Figtree Studios, sala de mescles de Barcelona amb certificació Dolby Premier. Aquest premi està valorat en 4.000 €.

Premi Antaviana - Cinema Pendent de l’Alternativa Professionals

L’empresa de postproducció i efectes digitals Antaviana Films atorga el premi al projecte més original i viable de tots els seleccionats en Cinema Pendent. El premi Antaviana està valorat en 2.500 € i consisteix en la masterització digital DCP de l’obra escollida.

Premio Music Library & SFX - Cinema Pendent de l'Alternativa Professionals

El Premi Music Library & SFX , que té un valor estimat de 1.500 €, s'atorga al projecte més interessant en el seu vessant musical. Per fer-ho, proporciona accés a tots els seus catàlegs de música de producció, així com descomptes en serveis de supervisió musical 360° a través de la seva divisió Acorde per al projecte guanyador.

Primer Test del REC - Cinema Pendent de l'Alternativa Professionals

L’Alternativa Professionals, en col·laboració amb el REC, Festival Internacional de Cinema de Tarragona, escollirà un dels projectes seleccionats en fase de postproducció perquè participi en el Primer Test.

Amb la col·laboració de
Kinolux (new)
Welab
Antaviana Films (new)
Figtree (new)
Music Library (new)
REC (new)