15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Masterclass. Comunicació en la cocreació

Activitats professionals

Presencial
Les grans idees les mata la mala comunicació.

Prou de crits, d’egos, de malentesos i de conflictes. En aquesta masterclass teòrico-pràctica i interactiva, els assistents aprendran a manifestar els seus pensaments per col·laborar amb un equip creatiu d’una manera eficient i, sobretot, saludable.

Aprofundirem en el procés creatiu, des de la direcció i el guió fins a la producció i l’edició, i en com han d’interactuar totes les parts perquè flueixi la creativitat i es redueixi l’estrès. Portarem a terme exercicis divertits i veurem diferents models perquè les bones idees es converteixin en grans pel·lícules.


Fernanda Rossi

Fernanda Rossi és guionista, realitzadora, teòrica de dramatúrgia i conferenciant internacional. Ha col·laborat en més de 500 projectes de ficció i documental als Estats Units, l’Amèrica Llatina i Europa, en molts casos facilitant-ne la comunicació i escriptura amb equips creatius. El 2019 va rebre juntament amb Camila Cienfuegos el premi Argentores al Millor Guió pel film Muralla, de Gory Patiño. Algunes de les seves col·laboracions en guió son The Garden, de Scott Hamilton Kennedy, i Recycled Life, de Leslie Iwerks, totes dues nominades als Oscar el 2009 i el 2007, respectivament, en la categoria de Millor Documental.

Com a muntadora va col·laborar amb Lucrecia Martel a Rey muerto i va muntar la sèrie de televisió Nueve lunas, d’Héctor Olivera. És autora del llibre Trailer Mechanics: How to Make Your Documentary Fundraising Demo, reconegut entre els professionals de la indústria como la bíblia de la producció de demos.

Ha escrit set llargmetratges de ficció, dels quals Picture Me! va ser convidat al Laboratorio de Guionistas Latino Americanos Sundance a Oaxaca, Mèxic. Amb el mateix guió, va participar al Laboratorio de Directores d’ESAV, amb Benoît Jacquot com a tutor, a Tolosa (França).

Fernanda es va formar en direcció amb la tècnica Meisner i completà els seus estudis assistint a seminaris en gestió de grups i resolució de conflictes. Després de dirigir diversos curtmetratges de ficció al llarg de la seva carrera, l'estiu passat va acabar de rodar el seu primer llargmetratge de ficció, Influenced, amb les actrius María Caballero i Olivia Giordana i produït per Polar Star Films.

Informació

  • Dimecres 17 de novembre, de 9.30 a 13.30 h
  • Sala Ravel, CCCB
  • Entrada amb acreditació (cal inscriure-s'hi)
Inscriu-t'hi
Amb la col·laboració de
MEDIA 17 juny 2021