11-17 NOV. 2019
Paral·leles

Petits Experiments

Petits Experiments

L’Alternativa i El Meu Primer Festival tornen a unir forces per proposar conjuntament una part de les seves programacions respectives. Enguany, la col·laboració consisteix en dues sessions molt especials de cinema per als més petits, un taller lúdic i formatiu per a Descobrir el teatre d’ombres i el projecte col·lectiu de creació cinematogràfica Fem una pel·li amb el Bombeto —una secció que tindrà lloc per setè any consecutiu durant les dates dels festivals.

Petites experimentacions 16/11 - 12h

  1. 12 curtmetratges, 47 min en total
  2. A partir de 5 anys

Dibuixos animats, animació stop-motion amb caixetes de llumins, retallables, animació 3D... Tot serveix per a construir una peça audiovisual que ens expliqui una història divertida, una aventura apassionant, una troballa màgica o una metàfora de la vida. Així és la nova selecció de videoclips i curtmetratges: sense cap mena de dubte, petits (grans) experiments.

Compra entrades per aquesta sessió
Muntanya russa animada 17/11 - 12 h

  1. 8 curtmetratges, 56 min en total
  2. A partir de 6 anys

Humor, sensibilitat, tendresa i, sobretot, creativitat és el que defineix l’animació russa contemporània. Un tast de curtmetratges amb veu pròpia per a fer un viatge emocional i artístic que no us podeu perdre!

Compra entrades per aquesta sessió
Amb la col·laboració de
El Meu Primer Festival