11-17 NOV. 2019
Hall

Convida


Convida. Sessió 1 15/11 (75’) - 21 h

Convida. Sessió 1

La Selva. Ecosistema Creatiu: Fenómenos de MARTE-L

Lucrecia Martel va dirigir durant el mes de juny La Aceleradora de Cine 2019: El sonido del verano, una trobada de creació organitzada per La Selva en què va assessorar 45 cineastes de 18 nacionalitats per realitzar una obra col·lectiva. La cineasta va plantejar les regles d’un món real-fantàstic de falles i fenòmens inspirats en la novel·la russa Pícnic extraterrestre, dels germans Strugatski, que Andrei Tarkovski va adaptar al cinema com a Stalker. Durant la sessió es veuran per primera vegada algunes escenes d’aquesta obra en procés de muntatge.

Convida. Sessió 2 16/11 (105') - 19.15 h

Convida. Sessió 2

interfilm Berlin: Wall Flowers. Cinc curts sobre la vida amb el Mur

El Mur de Berlín assenyalava la mortífera frontera que va creuar la ciutat durant 28 anys, i això en va fer el símbol de la divisió d’Alemanya. Per complementar la nostra secció paral·lela d’enguany sobre el Mur de Berlín, la sessió de Wall Flowers presenta cinc curtmetratges premiats i diversos sobre la vida a l’Alemanya Oriental, amb totes les seves restriccions i controls. Molts d’aquests films exploren els conceptes de poder i impotència, tant entre els ciutadans como en la Stasi.

Des de 1999, la distribuïdora de curtmetratges interfilm ha anat reunint un catàleg de vora 350 títols que reflecteixen la diversitat de la realització de curtmetratges alemanya i internacional. Uns films premiats que inclouen live action, animació i documental. A més de comercialitzar curts individualment per a ser projectats amb llargmetratges, interfilm ofereix tota una varietat de programes de curtmetratges a l’entorn d’un eix temàtic.

Amb la col·laboració de
La Selva
interfilm Berlin
AC/E