11-17 NOV. 2019
Hall

Somia

«Estem fets de somnis i els somnis estan fets de nosaltres. Fa bo, amor meu, en els somnis, els mots i la mort»

— Ferdinand a Pierrot le fou, de Jean-Luc Godard (versos inspirats en el poema «Seconde lettre à Fougère», a La Mise à mort, de Louis Aragon)

Inspirades pel film Le jour a vaincu la nuit, de Jean-Gabriel Périot, a qui enguany dediquem una secció paral·lela, hem decidit destinar tot un vespre de l’Alternativa Hall al món dels somnis.

Somia. (H)all about Dreams 13/11 (105’) - 17.30 h

Dels microcurts rebuts arran de la convocatòria hem seleccionat els que ens agraden més i el públic decidirà quin és el millor. El film que guanyi s’endurà dos abonaments del Festival!

Mentre fem el recompte dels vots del públic, projectarem Le jour a vaincu la nuit perquè l’espera es faci més dolça.

Somia. Programa de curts A 13/11 (60’) - 19.15 h

Cinc peces entre el somni i la vigília. Portes entreobertes per les quals traspunta l’univers oníric amb la seva particular digestió de la realitat.

Somia. Programa de curts B 13/11 (45’) - 20.15 h

Quatre peces entre el somni i la vigília. Portes entreobertes per les quals traspunta l’univers oníric amb la seva particular digestió de la realitat.

Somia. Bosque 13/11 (105’) - 21 h

Bosque és una obra articulada des de dos dispositius que fan d’eix o de marc per donar entrada al cinema, el dibuix i la música. Però, per damunt dels seus aspectes formals, és una obra que presenta l’espai de la creació com un acte ritual, com una construcció activa del començament al final.

Sergio Piña, Marc Raventós, Ricard Marcet i Rafa Castañer conviden a qui s’hi apropi a una experiència de celebració i suggestió que segur que no oblidareu.

Amb la col·laboració de
MIYU