11-17 NOV. 2019

Convocatòria del 7è Mentoring Projects

Convocatòria tancada

Mentoring Projects és la trobada que l’Alternativa Professionals organitza des de 2013 amb l’objectiu d’impulsar la creació, la producció i la distribució d’obres audiovisuals en desenvolupament.

Mentoring Projects se celebra en el marc del Festival de Cinema Independent de Barcelona, l’Alternativa, per aprofitar la potencialitat del festival com a plataforma per donar visibilitat al cinema independent. En aquesta 26a edició, el festival tindrà lloc de l’11 al 17 de novembre de 2019.

A cada projecte seleccionat en la convocatòria s’assignarà un professional escollit específicament per poder resoldre les necessitats de l’autor/a, productor/a o distribuïdor/a que l’hagi presentat.

Tenint en compte les característiques de cada projecte, l’organització concertarà les sessions amb experts segons els seus criteris i possibilitats. Alguns d’aquests treballs escollits per al Mentoring Projects podran ser seleccionats per a participar en tallers i laboratoris, i d’altres optaran a diferents recompenses.

S’accepten projectes en fase d’escriptura, preproducció, producció o postproducció. Durant el procés de selecció es requerirà ampliar la informació sobre els projectes.

Amb el suport de Catalan Films & TV.

Amb la col·laboració de
Antaviana
Catalan films & TV
Kinolux
Festival REC
Dones Visuals
GAC