18 NOV. - 4 DES. 2022
PRESENCIAL + ONLINE

Datura's Aubade

Oficials

Presencial
Online
Sinopsi

Un granger descobreix un meteorit caigut als alts deserts de Chihuahua. La terra alienígena i l’alienígena terrestre es mesclen sota l’embruix d’una solanàcia mortal. Un curt que invoca el misteri i ens transporta a geografies de bellesa àrida.

Bio/Filmo

Jean-Jacques Martinod (Equador) és cineasta, artista, docent, curador i cofundador de la microeditorial Evidence House. Les seves obres cerquen interrogar la percepció sensorial a través de gestos cinematogràfics parapsíquics, divagacions psicogeogràfiques i cognició conjurada. Habiten paisatges mitopoètics personals, entrant en diàleg directe amb esferes naturals i etnografies expandides. El seu film La bala de Sandoval va competir a la secció internacional de curtmetratges de l'Alternativa 2019. El seu treball s’ha projectat en museus, galeries, festivals de cinema i espais clandestins.
Bretta C. Walker (Blue Ridge Mountains, Estats Units) practica la poètica temporal, alquímica i relacional. Els seus treballs responen a una pràctica profundament personal, basada en la guarició i alliberada pel procés, que amb freqüència aborda la liminalitat, la memòria somàtica, el passatge, la intimitat i l’abisme. Encapçala el projecte editorial Evidence House i és llicenciada en Art per la Tufts University (Estats Units). Les seves obres s’han mostrat a galeries i festivals d’Amèrica, Àsia i Europa, i formen part de la col·lecció permanent d’institucions com ara The International Center of Photography (Nova York).