18 NOV. - 4 DES. 2022
PRESENCIAL + ONLINE

Labs, residències, fòrums i moltes qüestions

Activitats professionals

© Kamila Kuc
Presencial

Labs, residències, fòrums i moltes qüestions

En els darrers anys hem vist com es multiplicaven els laboratoris, residències i fòrums de coproducció on poder desenvolupar i pitchejar els nostres projectes de pel·lícules. Aquests programes realitzen una tasca important a l’hora de trobar finançament per desenvolupar i distribuir els projectes, però també sembla que estan substituint els anteriors departaments de desenvolupament de televisions i productores.

En aquesta tercera edició sobre l’Acompanyament creatiu de projectes, destinada a ser un punt de trobada i de resolució d’un present en contínua evolució, ens plantegem debatre un seguit de qüestions: ¿aquests esdeveniments s’estan convertint en prescriptors dels festivals i les ajudes públiques? ¿Quina podria ser una bona estratègia de programes de desenvolupament? ¿Quan i com és ideal començar a donar a conèixer el projecte? ¿Com gestionar els feedback contradictoris?

  • Dimarts 22 de novembre, de 16 a 18 h
  • Sala Raval CCCB
  • Públic objectiu: professionals de creació, producció, organització de programes de desenvolupament i mentoria
  • Entrada gratuïta amb acreditació i per a invitats SDE
  • Entrada general: 10 €
Veure vídeo

Moderador

Pau Subirós
Pau Subirós

Pau Subirós és guionista, director i productor. En la seva filmografia trobem títols com ara El código interior (2020), La clàusula Balcells (2019), Staff Only (2019) o La plaga (2013). El seu treball li ha valgut diversos guardons nacionals i internacionals, entre els quals destaquen dos premis Gaudí, a la millor pel·lícula i al millor guió, per La plaga.

Ponents

Andrés Sanjurjo
Andrés Sanjurjo

Andrés Sanjurjo va fundar el 2019 la productora Acariño Films per autoproduir-se el seu primer llargmetratge, Alén Mar. Amb el desig de compartir la seva experiència amb autors emergents, va produir Los saldos juntament amb Raúl Capdevila. Actualment està desenvolupant el seu segon llargmetratge, Limosna, i els nous treballs de Raúl Capdevila (Grisgrís) i Álvaro Chior (Proto).

Gabriela Iacob
Gabriela Iacob

Gabriela Iacob és guionista i assessora de guió a Storyliners, de la qual és la fundadora. Va estudiar Direcció de Cinema a la Universitat de Bucarest. Va ser cap de desenvolupament de l’estudi Media Pro Pictures, on es va encarregar de crear un departament de continguts per tal de garantir la propietat intel·lectual i la tutela del talent. Ha treballat amb guionistes emergents durant la major part de la seva carrera. Actualment, és cap de desenvolupament de continguts de Pro TV, forma part del comitè de selecció de Cinema Pendent i desenvolupa el nou programa del Mentoring Projects de l’Alternativa Pro.

Miguel López
Miguel López

Miguel López Beraza (Madrid, 1984) combina l’arquitectura amb la creació cinematogràfica. Amb el curtmetratge Walls va obtenir el Premi Goya al millor curtmetratge documental 2015, a més de nombrosos premis internacionals. With All Our Cameras es va estrenar al Festival de Rotterdam i va guanyar el premi New Horizons Short Film Competition. Actualment està desenvolupant el seu primer llargmetratge, Steam and Silver (millor projecte y pitch de la Comunitat de Madrid), així com el curtmetratge Creatures, desenvolupat al Short Film Station de la Berlinale 2019 i a l’European Short Pitch.

Amb la col·laboració de
Novena Nube