18 NOV. - 4 DES. 2022
PRESENCIAL + ONLINE

Festa de lliurament de premis

Guardons i festes

Festa de lliurament de premis, copes i ball!

Amb LKGT aka LŌKAGĪTA

લોકગીત, o LŌKAGĪTA, vol dir ‘cançó popular’ en gujarati, la llengua materna d’en Gandhi, parlada des de l’oest de l’Índia fins a l’Àfrica i el Pròxim Orient.

LKGT és el nom de l’altre projecte com a dj d’en Dani, del duo Kimberly i Clark (KiC, creadors de les mítiques festes Plastidécor), també baixista de la banda Gebre i booker del famós Café Ocaña de la Plaça Reial de Barcelona. Sota aquest àlies ens convida a fer un viatge amb l’electrònica i la música disco com a vehicles.

Amb més de quinze anys d’experiència a les cabines, aquest malalt de la música ha acumulat una col·lecció d’allò més variada que quasi no es deixa cap estil, i ofereix una lectura de la pista digna dels seus amplis coneixements. Desplega un ventall de possibilitats tècniques a l’hora de manipular els temes amb efectes, loops i altres improvisacions fruit de la seva experiència amb KiC per crear sessions de hits que per moments s’apropen al live.

Com a resident de Razzmatazz va crear juntament amb Djohnston la festa de baixos bpms Less than D118CO, i és habitual veure’l punxar en clubs, bars o restaurants de Barcelona, tant en la seva faceta més ètnica i espiritual com punxant música disco, house, tecno o una mescla de tot plegat.

  • Divendres 25 de novembre, 21 h
  • Hall CCCB
  • Entrada gratuïta i oberta
  • T’hi esperem!
LKGT
Amb la col·laboració de
DO Catalunya
Moritz