18 NOV. - 4 DES. 2022
PRESENCIAL + ONLINE

Mis dos voces

Oficials

Presencial
Online
Sinopsi

L’Ana, la Claudia i la Marinela, tres dones llatinoamericanes, comparteixen les seves experiències íntimes com a immigrants al Canadà mentre reflexionen sobre temes com ara la violència, la pertinença, la maternitat i la reconciliació.

Sense una correspondència clara entre el testimoni en off de les protagonistes i les imatges que veiem (filmacions quotidianes fragmentades rodades en 16 mm), Lina Rodríguez construeix el seu documental entorn d’aquella tensió que desdibuixa intencionalment la línia entre les diferents veus. Una reflexió poètica sobre la naturalesa fluida de la identitat.

Bio/Filmo

Lina Rodríguez (Bogotà, 1980) va estudiar Producció de Cinema i Vídeo a la Universitat de York de Toronto (Canadà). Ha escrit, dirigit i produït diversos curtmetratges experimentals, entre els quals destaquen Convergences et rencontres, Pont du Carrousel o Protocol. També és l’autora d’instal·lacions de cinema i vídeo que s’han exposat a diferents museus d’arreu del món. El seu llargmetratge de debut va ser Señoritas (2013), i tres anys més tard va presentar el segon, Mañana a esta hora, al Festival de Locarno, on va obtenir els elogis de la crítica. Els seus treballs s’han exhibit en festivals cinematogràfics com ara el de Berlín, Toronto, Locarno, Nova York o el Mar del Plata. Després de fer el seu documental experimental Mis dos voces ha acabat el seu tercer llargmetratge de ficció, So Much Tenderness.