L’Alternativa 2015 comptarà amb un nou premi per als films de la seva secció paral·lela Panorama, dedicada als llargmetratges i curtmetratges de producció nacional.

En col·laboració amb el Patronat de Turisme de Costa Brava Girona i el municipi de Castell-Platja d’Aro les pel·lícules de la secció Panorama podran optar, primera vegada, a obtenir el Premi Panorama Platja d’Aro – Costa Brava, que consistirà en una residència d’una setmana per a un cineasta escollit pels organitzadors de l’Alternativa, Festival de Cinema Independent de Barcelona, d’entre els seleccionats per a la seva secció Panorama.

La residència es podrà desenvolupar des de l’1 de març i fins el 30 de maig de 2015 a l’inspirador hotel Costa Brava a Platja d’Aro, ubicat davant del mar al Camí de Ronda. Aquesta residència inclourà l’allotjament, els àpats i una dotació econòmica de 300 € per cobrir les despeses de desplaçament i personals del guanyador. L’objectiu principal és que el cineasta seleccionat desenvolupi projectes i, fins i tot, dugui a terme un rodatge.

Els films de Panorama també competiran pel Premi GAC al millor guió de llargmetratge i al millor guió de curtmetratge, tots dos premis honorífics i atorgats per un jurat format per tres membres del GAC (Guionistes Associats de Catalunya).

L’Alternativa atorga també diversos premis en les seves seccions oficials: dos premis en metàl·lic per al millor llargmetratge i millor curtmetratge de L’Alternativa Oficials, el premi honorífic de la crítica al millor llargmetratge de L’Alternativa Oficials atorgat per l’ACCEC (l’Associació Catalana de Crítics i Escriptors Cinematogràfics) i el premi del públic al millor curtmetratge de L’Alternativa Oficials, també honorífic.

L’Alternativa, 22 Festival de Cinema Independent de Barcelona
16-22 Nov. 2015
CCCB, Filmoteca de Catalunya,
IFB, Crater-Lab,
Zumzeig

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.