18 - 24 novembre 2013
Maya Yonesho - Suvehetk Maya Yonesho - Wiener Wuast Maya Yonesho - Kyoto Gold

L'Alternativa Activitats

Taller Drawing Barcelona. Pel·lícula de creació col·lectiva amb Maya Yonesho

L'Alternativa i El Meu Primer Festival conviden Maya Yonesho a Barcelona perquè realitzi, durant els dos festivals, una pel·lícula d'animació col·lectiva en la línia dels treballs que ella anomena Daumenreise: Travel workshop, uns treballs animats a partir de petits dibuixos sostinguts amb les mans sobre temes i detalls de la cultura d'una ciutat amb el fons dels escenaris d'aquesta ciutat. Són treballs col·lectius que la directora realitza amb estudiants, nens i adults de cada lloc. Ha fet curts a Taiwan, Noruega, Croàcia, Israel, Polònia, els Estats Units, Corea del Sud i fins a 15 països des del 2007.

El plantejament a Barcelona és realitzar el curt amb la participació de 16 persones, 8 nens o nenes entre els 8 i els 12 anys amb els seus respectius pares/mares/tutors adults. El taller es realitzarà en part al CCCB i també en diferents localitzacions de la ciutat. Una mirada creativa, intergeneracional i intercultural sobre la ciutat de Barcelona. El resultat final es projectarà en el marc d'ambdós festivals.

Maya Yonesho és una directora d'animació japonesa nascuda a Hyogo el 1965. Actualment compagina la seva feina com a professora a la Kyoto Seika University amb la realització de films d'animació independents, que han estat premiats i programats en nombrosos festivals internacionals i museus.

Informació

Dates: del divendres 15 al diumenge 17 de novembre
Lloc: aula 1 del CCCB i altres espais de la ciutat
Participants: 8 nens (entre 8 i 12 anys) amb 8 adults acompanyants
Preu: 20 ¤ (1 nen + 1 adult)
Informació i reserva: [email protected] | 933 023 553

També es podrà veure una selecció de treballs de Maya Yonesho a l'Alternativa Hall.

El Meu Primer Festival ofereix també un taller de stop motion i, en el marc de l'Alternativa Paral·leles, dues sessions de projeccions en la secció Petits experiments.

Amb la col·laboració de El Meu Primer Festival i Japan Foundation.

 
pujar ^