16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Paral·leles

Indianara

Presencial
Online
Sinopsi

La fabulosa i revolucionària Indianara lidera amb el seu grup la lluita per la supervivència de les persones transgènere al Brasil. Tant al refugi que va fundar com als carrers i a les manifestacions, es deixa la pell posant en pràctica els seus ideals, tal com fa en la seva relació amb Maurice, el seu marit. Enregistrada entre el 2016 i el 2018, quan Jair Bolsonaro era a punt de guanyar les eleccions, Indianara segueix la tempestuosa vida, tant pública com privada, de la protagonista, que ha de fer front als atacs del seu propi partit polític. Mentre el totalitarisme avança, Inidanara reuneix forces per a un darrer acte de resistència.

Bio/Filmo

Aude Chevalier-Beaumel (Reims, 1982) es va graduar a l’Escola de Belles Arts de París. Viu al Brasil des de fa 15 anys. Dos dels seus darrers films són Rio Ano Zero (2013) i Sexo, Pregações e Política (2016).
Marcelo Barbosa (Guaratingueta, 1970) va estudiar Comunicació a la Universitat de Brasília. És fotògraf i director de cinema experimental. Indianara és el seu primer llargmetratge.

Amb la col·laboració de