16-29 NOV. 2020
Presencial + Online

Política de galetes

Què és una galeta?

Aquest web fa servir galetes pròpies o de tercers per millorar l’experiència de l’usuari. Una galeta és un petit arxiu capaç d’emmagatzemar informació que es descarrega a l’ordinador en accedir al web amb diverses finalitats: desar preferències de navegació, recollir dades estadístiques, permetre algunes funcionalitats tècniques... Les galetes poden ser pròpies o de tercers, segons l’entitat que gestioni el domini des d’on s’envien i des d’on es tractin les dades que se n’obtenen.
 

Quines galetes fa servir el CCCB?

A continuació detallem les galetes utilitzades en el web alternativa.cccb.org, juntament amb la descripció de les seves funcions:

_state_cookie_page
Aquesta galeta permet desar si l’usuari ha acceptat l’avís de galetes en el web per tal de no tornar-lo a mostrar en futures visites.

PHPSESSID
Aquesta galeta la genera la plataforma del web. Té el propòsit d’establir un identificador que es fa servir per mantenir les variables de sessió d’usuari entre les pàgines del web.

Adaptive Images
resolution
Aquesta galeta la genera l’script Adaptive Images, que permet adaptar la mida de les imatges del web a la mida de la pantalla on es visualitzen. La galeta desa la mida en píxels d’aquesta pantalla.

Google Analytics
_ga, _gat
Utilitzem Google Analytics per fer anàlisis estadístiques d’ús de la pàgina, rutes de navegació i interaccions en el web. Aquesta informació ens permet entendre amb més precisió els comportaments i les necessitats individuals. Aquestes galetes són servides per Google Analytics per recollir diversa informació sobre la navegació de l’usuari pel nostre web: detalls de la visita realitzada (temps, pàgines vistes, etc.), la ubicació del visitant. A més de bloquejar aquestes galetes mitjançant el navegador, l’usuari pot utilitzar aquest complement facilitat per Google mateix per desactivar el servei de Google Analytics en la seva visita.

Vimeo
__gads, __utma, __utmb, __utmc, __utmt_player, __utmv, __utmz, _abexps, _ceg.s, _ceg.u, _ga, clips, continuous_play_v2, continuous_play_v2, has_logged_in, optimizelyBuckets, optimizelyEndUserId, optimizelySegments, player, site_settings, stats_end_date, stats_start_date, vimeo, vuid
Aquestes galetes són servides per Vimeo quan es carrega un vídeo d’aquest servei al web. Algunes de les galetes únicament s’utilitzen si es fan servir certes funcions o preferències, i altres s’usen en tots els casos. Podeu trobar més informació sobre cada galeta en aquesta llista.

Google Maps
APISID, CONSENT, HSID, NID, SAPISID, SID, SSID, _ga
Aquestes galetes són servides per Google quan es carrega un mapa de Google Maps al web. Google fa servir galetes per a diverses finalitats; en aquesta llista podeu consultar els tipus de galetes utilitzats per part de Google.
 

Puc desactivar o eliminar les galetes?

En virtut de la legislació vigent, l’usuari podrà en qualsevol moment canviar la configuració de l’ús de galetes, per permetre, habilitar, deshabilitar, bloquejar o eliminar les galetes emmagatzemades al seu equip. Per a això haureu de modificar la configuració de les opcions del navegador instal·lat al vostre ordinador. A continuació us proporcionem els enllaços a través dels quals podreu fer aquesta modificació en diversos navegadors:

En cas que no accepteu les galetes, és possible que la pàgina web no funcioni correctament.