16-29 NOV. 2020
Presencial + Online
Oficials

Victoria

Presencial
Online
Sinopsi

Al desert de Mojave hi ha California City, el projecte utòpic i inacabat d’un excèntric agent immobiliari. Després de deixar enrere un passat turbulent a Los Angeles, Lashay Warren intenta començar una nova vida amb la seva família en aquesta ciutat surrealista, de carrers buits, esfondrats i polsegosos. La pel·lícula es desenvolupa com un diari, revelant fragments de la vida del protagonista i de les persones que té al voltant, en el seu intent de fer-se un camí partint de zero. Igual que els pioners que temps enrere es van aventurar a l’Oest, Lashay escriu la seva pròpia història dins de la gran narració d’Amèrica.

Bio/Filmo

Sofie Benoot (Bruixes, 1985) va obtenir un Màster en Arts Audiovisuals a l’Escola d’Art LUCA de Brussel·les, on ara és professora. Alguns dels seus films són Blue Meridian (2010), projectat a l'Alternativa, i Desert Haze (2014).
Liesbeth De Ceulaer (Diest, 1985) ha realitzat Best Act on the Isle (2008) i Behind the Redwood Curtain (2013), entre d’altres.
Isabelle Tollenaere (Gant, 1984) ha realitzat Viva Paradis (2011), Battles (2015) i The Remembered Film (2018), entre d’altres.


Veure la presentació de Victoria que Sofie Benoot ofereix a YouTube.


Veure l'entrevista que vam fer a Sofie Bennot i Liesbeth de Ceulaer a YouTube.