11-17 NOV. 2019
Paral·leles

Les Perseides

Sinopsi

Les llegendes de la zona expliquen que un poble de l'Aragó es va construir sobre terreny de batalla de la Guerra Civil espanyola. Els fantasmes i els esperits segueixen deambulant pels seus carrers i edificis mig abandonats. La Mar hi arriba per passar l’estiu més estrany de la seva vida després del divorci dels seus pares, i es refugia en aquestes misterioses llegendes de postguerra i en un grup d’adolescents que viuen segons unes regles diferents de les que ella coneix. Incapaç de distingir realitat i ficció, anirà descobrint un lloc més fascinant del que semblava que farà que es reconciliï amb el seu pare.

Bio/Filmo

Ànnia Gabarró (Barcelona, 1994) ha estudiat Comunicació Audiovisual a la Universitat Pompeu Fabra i Llengües i Literatures Modernes a la Universitat de Barcelona. Ha codirigit el projecte artístic Immensa, exposat al MACBA, i el curtmetratge El que no ens fa diferents.
Alberto Dexeus (Barcelona, 1994) ha estudiat Comunicació Audiovisual a la UPF, inclòs un semestre a la Universitat del Cinema de Buenos Aires. Ha dirigit el curtmetratge Monocigótico, i ha dirigit i creat la sèrie de ficció 5 minuts tard.