11-17 NOV. 2019
Tallers infantils

Taller familiar: Fem una pel·li amb el Bombeto

Somiant, estil Lotte

Si voleu participar durant un cap de setmana (infants, pares i mares) en un taller de creació col·lectiva i fer una petita pel·li d’animació, ara en teniu l’oportunitat. Us proposem un taller diferent, on us podreu convertir en personatges animables i ser protagonistes d’un somni boig i delirant. Tot barrejant diferents estils de stop-motion, utilitzarem la tècnica del cutout amb 2D, així com amb taules de llum i ombres xineses per fer-ho a l’estil de les antigues pel·lícules de Lotte Reiniger, la realitzadora del primer llargmetratge d’animació de la història.

A qui va destinat el taller? A infants i adults a qui agradi somiar desperts. I amb ganes de mostrar el resultat del nostre meravellós experiment a la resta de participants i a futurs espectadors!

Al Bombeto li agraden molt l’animació i el cinema perquè són com jocs infinits dels quals sempre en surten coses noves i diferents, depenent de qui hi jugui. Està encantat d’explicar allà on faci falta com funcionen i quines possibilitats ofereixen. Així tothom hi pot jugar! Però el Bombeto no està sol. A dins del seu cap hi viuen dues persones: una noia que es diu Glòria, mestra d’Educació Primària, i un noi que es diu Quim, que és animador de stop-motion i formador d’animadors. A tots tres els encanta viatjar i mai saben ben bé on aniran a parar: potser els veuràs en una gran ciutat, en un poblet petitó, a la teva escola, a una fira, a un museu... Junts ja han fet més de 500 tallers i esperen veure què en sortirà del que fareu plegats!

Informació

  • Divendres 8 de novembre,
    de 18 a 20 h
  • Dissabte 9 de novembre,
    de 10 a 14 h
  • Diumenge 10 de novembre, d’11 a 14 h (Grup A) i de 16 a 19 h (Grup B)
  • Aula 2, CCCB
  • Edat: hi poden participar nens i nenes de 8 a 12 anys, acompanyats d’un adult.
  • Places: 25 (cada nucli familiar es limita a 1 tutor adult amb 1 o 2 infants).
  • Preu: 12 € per participant
  • Més informació i reserves: [email protected]
Amb la col·laboració de
El Meu Primer Festival