11-17 NOV. 2019
L'Alternativa

Presentació

Apostem per la llibertat creativa, la innovació i el compromís ètic i estètic

El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, arriba aquest any a la 26a edició. Vint-i-sis anys oferint a la ciutadania i als professionals una oportunitat única de conèixer i gaudir de projeccions i activitats que defensen la independència creativa de l'autor, la diversitat, la innovació, la llibertat, el compromís i la reflexió.

L'Alternativa té tres seccions competitives a l'Alternativa Oficials: Nacional, Llargmetratges internacionals i Curtmetratges internacionals. L'Alternativa Paral·leles presenta homenatges, estrenes, obres de cinematografies poc conegudes i de nous creadors i programa familiar. Per la seva banda, l'Alternativa Hall ofereix hores de programació gratuïta i diversa, projeccions, actuacions i debats al Hall del CCCB.

Espais de trobada, reflexió, formació, participació i celebració

A més de projeccions, l'Alternativa Activitats proposa masterclasses, debats amb autors, taules rodones, simposis, tallers de creació per a nens i adults, i els seminaris d'Escoles de Cinema. L'Alternativa Professionals organitza les 10es Jornades Professionals i el 7è Mentoring Projects.