11 - 19 novembre 2011

Professionals

Independent Film Network

La Independent Film Network (IFN), o Xarxa de Cinema Independent, és l'espai dedicat als professionals del cinema independent internacional impulsat per La Fàbrica de Cinema Alternatiu.

D'una banda, disposa d'un portal d'Internet dedicat als professionals, que durant tot l'any recopila informació de les activitats de La Fàbrica i de les dels seus membres: festivals, premis, estrenes, cursos, etc. El portal conté també una base de dades dels professionals que hem anat coneixent al llarg de les diferents edicions del festival.

Durant el festival, la IFN acredita els professionals (productores, distribuïdores, programadors i exhibidors de cinema) i els ofereix un espai per veure les obres seleccionades, paral·lelament a la seva projecció a les sales.

Enguany, la IFN torna a convocar els professionals de totes les branques del cinema perquè participin a la jornada Canals de distribució del documental independent, durant la qual es debatran, reflexionaran i analitzaran els avantatges dels actuals models de distribució i exhibició, per tal de mostrar als assistents la manera de facilitar l'accés al millor cinema documental independent i experimental mitjançant el VOD, el catàleg online, la televisió o els festivals.