Seminaris: present i futur de l'audiovisual

Escoles. Flyer Activitats

La secció Escoles de cinema del món continua la seva tasca pedagògica oferint seminaris adreçats a joves creadors, estudiants de cinema i professionals del mitjà. És una formació complementària i, per sobre de tot, un important punt de trobada, reflexió i debat, indispensable per a tots en una era de transformació constant.


Auditori del CCCB (11 – 13 h)

Dimarts 16
Màrqueting i distribució cinematogràfica: les xarxes socials. Carlos Pastor, director i guionista, presentarà idees importants sobre la promoció i distribució actual a xarxes socials i a Internet en general, així com nous sistemes de cessió al mercat.
CECC

Dimecres 17
La crítica de cinema en l’era digital: nous formats. Què és la crítica de cinema? Com escriure-la? Com formar espectadors crítics? Són algunes de les preguntes que trobaran resposta en aquest taller, que se centrarà en allò que podem llegir i escriure a la blogosfera.
La Casa del Cine

Dijous 18
Tendències del documental contemporani: entre el diari filmat i l’autobiografia. Debat i projeccions de fragments de treballs d’exalumnes del màster, que transiten les fronteres en què conflueixen la vida íntima i la vida familiar.
Moderat per Josep Mª Català.
Master en Documental Creativo UAB

Divendres 19
Del col·lectiu a l’individu: la suma de forces per al desenvolupament de projectes independents. Diezymedia explicarà aquest conte inacabat que narra com van començar la seva aventura com a estudiants i van construir una estructura que se sustenta en si mateixa i aguanta tot allò que li caigui al damunt.
9zeros i Colectivo DiezyMedia


Hall del CCCB (20 h)

Dissabte 20
Mostra d’arts digitals i experimentals: sessió de VJ. Duta a terme pels alumnes del centre, que destina un espai a la formació en arts audiovisuals digitals i experimentals.
Convent de Sant Agustí amb Xarlene Visuals + DJ Cat Gabal (delete Records)

Aforament limitat
Entrada gratuïta
Grups: Reserva anticipada
Informació i reserves: Patricia Sánchez. Tel.: (+34) 93 4815779