Pantalla Hall

Anna Blume

La Pantalla Hall es presenta com un espai de programació en el qual se succeeixen projeccions de films amb les respectives presentacions per part de cineastes, distribuïdores i programadors.

És un espai de programació obert a animacions, ficcions, documentals, híbrids i tota mena d’experiments de laboratori. Programacions al voltant de determinades temàtiques, així com aportacions creatives, exploracions tècniques o retrospectives de zones geogràfiques concretes... sempre amb la voluntat de donar visibilitat als autors i a treballs exclosos del cinema comercial.

La Pantalla Hall ofereix hores d’intensa programació diària i de manera gratuïta. És un espai dedicat a l’experimentació de la programació i dels contextos, un lloc que dóna suport i promou la mescla d’ambients i que, sobretot, consolida la idea de festival com a espai de celebració.

Ja podeu trobar a la web informació de tota la programació de Pantalla Hall de l'Alternativa 2010: l'Alternativa proposa; IntercanvisDidàctiques de la imatge; Presentem; Pantalla lliure.