FestivalL'Alternativa OficialsNews

Viajo en Time Out

By 25/03/2011 marzo 30th, 2011 No Comments

viajo porque preciso«No és estrictament una estrena, més aviat una lloable operació portada a terme conjuntament pels cinemes Maldà i L’Alternativa-Festival Independent de Cinema de Barcelona, la projecció de Viajo porque preciso, volto porque te amo és, sigui com sigui, tot un esdeveniment. No hi trobareu res de convencional, cap concessió als gustos comercials imperants, però en compensació descobrireu un treball enlluernant a mig camí entre el poema visual i l’assaig cinematogràfic, potser una de les pel·lícules més belles dels darrers anys…» leer crítica de Carlos Losilla.
Viajo porque preciso, volto porque te amo

25 – 31 de març 2011 a las 22:30h
Cinema Maldà (Ciutat Vella, BCN)

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.