15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Bulli e pupe

Professionals

Presencial
Online
Sinopsi

Un viatge per la Itàlia de la postguerra fins als inicis dels anys seixanta, quan els joves que havien viscut els horrors de la guerra començaven a planificar el seu futur, plens d’esperança però també de contradiccions. Entrellaçant balls i caçons, velles tradicions i canvis sobtats, Bulli e pupe descriu un país a punt d’entrar en la modernitat i que va experimentar una transformació històrica en un lapse de temps molt breu.

Bio/Filmo

Chiara Ronchini va començar com a muntadora, però en els darrers anys ha experimentat com a directora, seguint les seves passions i intuïcions. Investiga material d’arxiu, reflexionant sobre la redefinició del metratge com a eina de reflexió política, antropològica i cultural sobre la contemporaneïtat. La seva escriptura per a les imatges està guiada per una mirada feminista atenta a captar la complexitat de les històries que compon i explica. Va treballar com a editora i directora, amb Steve Della Casa, a Nessuno ci può giudicare (2017), guanyadora d’un Nastro d'Argento.
Steve Della Casa (Torí, 1953) va ser director Festival de Cinema de Torí i president de l’European Coordination of Film Festivals entre 1999 i 2002. A més ha estat membre del Museo Nazionale del Cinema i president de la Film Commission Torino Piemonte. Es crític de cinema en el programa radiofònic diari Hollywood Party (RAI Radio 3) i també per al diari La Stampa i per a revistes com ara Film TV, Cineforum i Segnocinema.