Llargmetratge

Llargmetratges
Aram Bash va ta haft beshmar (Tranquil·litza't i compta fins a set)
Ramtin Lavafipour
Iran, 2008
Betacam SP (PAL) | 89min. | Color | VOSC/VOSI
Producció: Ramtin Lavafipour ([email protected])

Guió: Ramtin Lavafipour
Fotografia: Reza Teymouri
Muntatge: Ramtin Lavafipour
Música: Daroush Namdar Zangeneh
So: Taher Pishvaee
Repartiment: Hedayat Hashemi, Omid Abdollahi, Mahnaz Talandeh
 
Sinopsis

"Potser aquest film tracta sobre el tràfic de béns o de persones. Potser aborda el tema dels vaixells que viatgen a gran velocitat amb el mar regirat i fugint de les patrulles, encara que el mar ja sigui un enemic per si sol. Potser parla d'un noi que es converteix en un home, de sobte i en contra de la seva voluntat. Potser parla d'una noia que no parla mai. Potser no tracta de cap d'aquestes qüestions, però retrata els moments en què aquestes persones són unides irremeiablement. I només d'això." (Ramtin Lavafipour)

Rodat en un estil purament realista en una illa al sud de l'Iran, aquest film és el retrat d'una societat que es precipita cap a la societat de consum.
 
Bio
Ramtin Lavafipour (Abadan, Iran, 1973) va estudiar cinema a la Universitat IRIB de Teheran. Ha dirigit diversos documentals i curtmetratges, entre els quals Road (2002), One, Two, Three, Four (2003), Hederse (2003) i Wind in the Silence of Dust (2005). Aram Bash va ta haft beshmar és el seu primer llarg i va guanyar el Tiger Award al Rotterdam Film Festival d'enguany.
 
Festivals

Best Cinematography Award - Dubai International Film Festival, 2008
Tiger Award - Rotterdam Film Festival, 2009
BAFICI, 2009
Seattle Film Festival, 2009