12-18 novembre 2018

L'Alternativa Paral·leles

Petits Experiments

Petits Experiments - Birdy Wouaf Wouaf (Ayce Kartal)
Birdy Wouaf Wouaf (Ayce Kartal)

L’Alternativa i El Meu Primer Festival tornen a unir forces per proposar conjuntament una part de les seves programacions respectives. Enguany, la col·laboració consisteix en dues sessions molt especials de cinema per als més petits, un taller infantil de muntatge cinematogràfic i el projecte col·lectiu de creació cinematogràfica Fem una pel·li amb thetreeonthesea, una secció que tindrà lloc per sisè any consecutiu durant les dates dels festivals.

Sessió de curts d’animació a partir de 5 anys

12 curtmetratges, 51 min en total

Dibuixos animats, dibuixos fets amb llapis de colors, muntatges amb cartolines, plastilina, deixalles metàl·liques o bé una càmera i una mica d’imaginació: tot serveix per construir una peça audiovisual que ens expliqui una història divertida, una aventura apassionant, una troballa màgica o una metàfora de la vida. Així és la nova selecció de videoclips i curtmetratges: sense cap mena de dubte, petits (grans) experiments.

Your Name a partir de 7 anys

Llargmetratge, 106 min

La Mitsuha viu amb la seva àvia i la seva germana petita en un poblet al cor de les muntanyes, on les tradicions tenen una importància cabdal. Ella sempre ha volgut descobrir la vida de la ciutat, que s’afigura frenètica i emocionant, i fa volar coloms imaginant-se que és una adolescent de Tòquio, lliure i allunyada de les obligacions familiars. La seva vida es veu sacsejada de sobte el dia que es desperta i es troba dins el cos d’en Taki, un estudiant de secundària que viu a la gran capital i que té dificultats per distribuir el seu temps entre les classes, els amics i la seva feina a temps parcial. I a ell li passarà el mateix: es trobarà immers dins el cos de la Mitshua. Tots dos joves hauran d’afrontar aquest fenomen estrany i aniran descobrint els misteris del seu intercanvi increïble.