12-18 novembre 2018

L'Alternativa Professionals

Acreditacions

Acreditacions

Aquesta acreditació s’atorga als professionals que treballen al sector cinematogràfic i audiovisual i dona accés a totes les activitats de l’Alternativa Professionals, a les projeccions (excepte la pel·lícula inaugural) i al servei de videoteca, que permet visionar tots els films presentats a concurs (llargmetratges i curtmetratges) i les obres de la secció Panorama i l'Alternativa Hall.

Els professionals acreditats també tindran accés per visionar alguns films a la plataforma de VoD Filmin. Una selecció de llargmetratges de l'Alternativa Oficials i Panorama estarà disponible en streaming durant els 15 dies posteriors al festival.

Per acreditar-te com a professional durant el festival, emplena el següent formulari (dues persones per entitat com a màxim). Una cop enviada, si la teva sol·licitud és acceptada rebràs un email amb les instruccions per fer el pagament.

A més de l’accés a les activitats professionals, les projeccions i la videoteca, l’acreditació inclou:

  1. Invitació a la sessió especial Idrissa, crònica d’una mort qualsevol, que tindrà lloc el 15 de novembre al cinema Aribau
  2. Festa de presentació de l’AMMAC (Associació de Muntadores i Muntadors de l’Audiovisual a Catalunya)
  3. Formar part del llistat d’acreditats del festival, al qual podràs accedir per concertar reunions, sempre que ens sigui possible
  4. Descomptes als bars i restaurants del festival
  5. Entrada a l’exposició Stanley Kubrick
  6. Bossa de la 25a edició de l’Alternativa (fins a esgotar existències)
 

INFORMACIÓ