13-19 novembre 2017

L'Alternativa Activitats

Taller familiar: Fem una pel·li amb
A Home In Progress Film

L'Alternativa Activitats - Taller familiar: Fem una pel·li amb A Home In Progress Film

Fluïdesa i parpelleig

L’objectiu del taller és que grans i petits experimentin en primera persona el procés creatiu que suposa la realització d’un film animat de caire experimental. Fluïdesa i parpelleig, bucle i linealitat, abstracció i figuració, ritme i síncope seran els ingredients que combinarem, de manera molt lúdica, per conformar una peça col·lectiva d’animació. I no ens oblidarem de treballar també el so!

A Home In Progress Film és un projecte pedagògic independent que produeix pel·lícules animades col·lectives, seguint l’estil narratiu del cinema experimental i la música visual. Els membres d’A Home In Progress Film han treballat en centres culturals com el CCCB, MACBA o el MNAC, i les pel·lícules sorgides dels seus tallers s’han pogut veure en festivals com el MOV Festival Internacional de Cinema Universitário de Pernambuco o el Festival de Cine Itinerante Totò de València. Una de les peces realitzades pel col·lectiu ha estat guardonada al Visual Music Award de Gelnhausen (Alemanya).

Perfil de participants: Nenes, nens i adults interessats a jugar, experimentar, cantar, dibuixar... Amants del cinema d’animació i valents que s’atreveixin amb tot, tant si són dibuixants habituals com si no ho són tant.

Rafa Castañer, Laura Ginès i Pepon Meneses dirigiran el taller.

INFORMACIÓ

  • 10 de novembre, de 18 a 20.30 h (tots els participants)
  • Aula 1 CCCB
  • Diumenge 12 de novembre, de 11 a 14 h y de 16 a 19 h (tots els participants)
  • Aula 1 CCCB
  • Edat: Hi poden participar nens i nenes d’entre 8 i 12 anys acompanyats d’un adult
  • Places: 25 (cada nucli familiar es limità a 1 tutor adult amb 1 o 2 infants)
  • Preu: 12 € per participant

Per a més informació i reserva de places: [email protected] / 933 023 553

Amb la col·laboració de