FestivalL'Alternativa HallNews

Arròs Movie comparteix i dóna gustet amb L’Alternativa

By 20/11/2013 No Comments

arròs moviearròs movie

El projecte Arròs Movie de Compartir Dóna Gustet presenta l’obra transmèdia El ball del vetlatori.

Una obra complexa que s’expressa amb diferents peces de CINE, TEATRE, MÚSICA, LITERATURA i DANSA. Totes elles tenen com a denominadors comuns: la història de Tomàs, un pare que ha perdut el seu fill, i el ball del vetlatori, un ritual que es celebrava a la conca del Mediterrani quan moria un infant, en què els pares i la comunitat el vetllaven cantant i ballant la nit sencera.

Aquesta obra és el resultat dels set anys de treball i d’investigació del col·lectiu CDG i del seu projecte Arròs Movie.

En el marc de l’Alternativa activitats, els membres del col.lectiu CDG parlaran de l’experiència de  l’experiència de l’Arròs Movie, obrint un debat el dijous 21 a les 19h a la Sala Raval.

A l’obra El ball del vetlatori s’expressen les conclusions dels seus treballs anteriors, no tant en el resultat de l’obra, sinó en el seu procés de realització. Per això han estat pioners en utilitzar Crowdfunding, llicències CC i el llenguatge transmèdia.

De fet, el 2010, l’Alternativa va acollir al Hall l’animada presentació del llanzament del procés de Crowdfunding del projecte. Després de 3 anys seguint el procés del col.lectiu CDG, l’Alternativa Hall tindrà el plaer de tornar a convidar-lo al Hall Invita el divendres 22, per a que presenti, a partir de les 20h30, fragments de les peces de l’obra transmedia El ball del vetlatori, incloent pre-estrena del llargometratge homonim amb música en directe, a les 21h15.

Reserveu-vos el dìa!

Us esperem… amb ganes de compartir!

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.