FestivalL'Alternativa ActivitiesNewsWorkshops

l’Alternativa Professionals: Convocatòria projectes

By 05/07/2013 julio 8th, 2013 One Comment

ifn convocatoriaPer primera vegada, l’Alternativa Professionals (IFN) llança una convocatòria per a l’assessorament personalitzat de projectes en desenvolupament amb l’objectiu d’afavorir la seva viabilitat. Els projectes poden trobar-se en fase d’escriptura, preproducció, producció o postproducció.

Serà en el marc de l’Alternativa, al mes de novembre, durant la jornada de l’Alternativa Professionals (IFN), quan s’organitzaran les sessions d’assessorament individualitzades per als projectes prèviament seleccionats. Participaran en aquestes sessions els ponents i altres professionals convidats a la jornada.

El termini d’aquesta convocatòria finalitza l’1 de setembre de 2013.

Més informació

One Comment

 • Jaume Fargas dice:

  Hola,
  Tinc un llargmetratge ja rodat, en muntatge.
  Estic molt interessat en l’assessorament que proposeu.
  He vist que s’acabava el dia 1… Podeu acceptar encara el meu projecte?
  Merci
  Jaume

Leave a Reply

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.