Cinema Pendent. Fitxa d’inscripció

Formularis

En el moment d'inscriure un projecte, estàs acceptant els termes i condicions de les bases generals de Cinema Pendent, a més de les bases específiques d'aquesta convocatòria. Pots omplir el formulari en català, castellà o anglès. Tingues en compte que si el projecte és preseleccionat et demanarem que ampliïs o actualitzis la informació en anglès o castellà.

* Camps obligatoris

Important: abans de començar a omplir el formulari, et recomanem que revisis i preparis prèviament tot el material que es demana i en guardis una còpia, perquè no perdis les dades si la sessió del navegador caduca per un excés de temps.

Convocatòria per a Cinema Pendent 2024

Facilita un e-mail vàlid en el qual et puguem contactar més endavant i que coincideixi amb el que faràs el pagament.
Informació del projecte
Especifica si el títol és provisional.
Si el teu projecte resulta seleccionat, aquesta informació es farà pública.
Inclou la paraula 'min' (p. ex. 20 min).
Especifica en quins municipis es prepararà l'obra.
Si no hi ha diàlegs, indica-ho amb un guió (-).
Explica les necessitats del projecte, les inquietuds dels/de les creadors/es i què esperes obtenir de les activitats de Cinema Pendent.
Orientació: horitzontal
Formats permesos: .jpg, .jpeg
Mides: 1600px ample x 900 px alt
Pes màxim: 100 KB
Teaser, tràiler, seqüència, primer tall, videopitch, etc. No es tindran en compte enllaços amb data de caducitat ni arxius descarregables.
Si tens documentació per afegir (tractament, notes d'intenció, cartes d'interès, compromisos adquirits, possibles coproductors, acords confirmats, pla de finançament, fitxa tècnica o artística o altres informacions que consideris rellevants), inclou-la, si us plau, en un sol document en format PDF i d'un pes màxim de 10 MB.
Identifica 10 paraules clau del teu projecte i separa-les amb comes.
Som conscients que la informació del teu projecte pot experimentar variacions durant el nostre procés de selecció. Si fos així, envia'ns la informació actualitzada o ampliada a [email protected]. Aquestes variacions no es tindran en compte si ens envies la documentació sense indicar què s'ha afegit o modificat o si envies arxius de més de 10 MB.
Informació de l'autor/a
Poden ser múltiples. Si no n'hi ha, deixa-ho en blanc.
Poden ser múltiples. Si no n'hi ha, deixa-ho en blanc.
Si el teu projecte resulta seleccionat, aquesta informació es farà pública.
Aquesta informació ens ajuda a valorar el projecte. Especifica, entre altres dades, el lloc de naixement i la residència actual.
No s'acceptaran enllaços amb data de caducitat ni arxius descarregables.
Formats permesos: .jpg, .jpeg, .png, .gif
Mides: 300px ample x 300 px alt (300 dpi)
Pes màxim: 1 MB
Informació del/de la productor/a
Poden ser múltiples. Si no n'hi ha, deixa-ho en blanc.
Si no n'hi ha, deixa-ho en blanc.
Dades de contacte
Especifica aquí una adreça de contacte si no coincideix amb la inscripció.
Producció / Direcció
Pagament de la taxa d'inscripció

Per inscriure un projecte cal abonar la quantitat de 12 € (6 € per als programes CURT I RAS i EXTREMLAB), que no seran reembossables en cap cas. Si tens un codi de descompte, afegeix-lo a la passarel·la de pagament.

  1. Realitza el pagament.
  2. Torna aquí i copia el localitzador que has rebut.

Exemple:

Protecció de dades
Les dades que ens has proporcionat seran tractades amb totes les garanties respecte a la seva seguretat, confidencialitat i integritat. El Festival de Cinema Independent de Barcelona, l'Alternativa, pren les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o l'ús indegut de les dades dels seus usuaris per part de tercers.