18 NOV. - 4 DES. 2022
PRESENCIAL + ONLINE

Cuerdas

Paral·leles

Presencial
Sinopsi

La coral de dones on canta la Rita és a punt de dissoldre's perquè han perdut la subvenció municipal que els permetia mantenir el local d'assaig. Ara el grup ha de decidir si accepta o no el patrocini d'una de les empreses que més contaminen a la vall.

Bio/Filmo

Estibaliz Urresola Solaguren (Bilbao, 1984) és llicenciada en Comunicació Audiovisual (EHU), Edició i Teoria del Muntatge (EICTV, Cuba), i té un màster en Direcció Cinematogràfica i un altre en Film Business (ESCAC). Ha dirigit diversos curtmetratges i el llargmetratge documental Voces de papel, estrenat al Festival de Sant Sebastià. El curt Cuerdas va ser seleccionat a la Semaine de la Critique de Canes.
Lara Vilanova (Barcelona, 1983) és directora de fotografia i colorista graduada a l’ESCAC. Combina projectes de cinema, publicitat, videoclips i films de moda, i ha obtingut premis com el Kodak/Nahemi a l’Encounters Film Festival i el de millor fotografia a Cinespaña Toulouse amb Trinta lumes (Diana Toucedo, 2018). Ha participat al Berlinale Talent Campus i al Summer Academy de Locarno.