15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Sis dies corrents

Paral·leles

Presencial
Sinopsi

Basada en situacions i personatges reals, relata el dia a dia de la vida d’en Moha, en Valero i en Pep, treballadors d’una petita empresa de lampisteria a la perifèria de Barcelona. Durant una setmana, en Moha, el més jove, haurà de demostrar que està preparat per substituir en Pep, que es jubila. Però en Valero considera que en Moha “no dona el perfil”, i dubta de que els clients acceptin un treballador marroquí a casa seva.

Amb un càsting format íntegrament per no-actors que s’interpreten a si mateixos i sota una capa d’humor, lleugeresa i quotidianitat, la pel·lícula vol oferir una nova mirada sobre un dels reptes més grans que afronta la nostra societat, diversa i multicultural: el de comprendre l’altre.

Bio/Filmo

Neus Ballús (Mollet del Vallès, 1980) és llicenciada en Comunicació Audiovisual i té un màster en Documental de Creació per la Universitat Pompeu Fabra. Juntament amb Pau Subirós va fundar la productora El Kinògraf, amb què ha produït els seus tres llargmetratges, La plaga (2013), El viaje de Marta (Staff Only) (2019) i Sis dies corrents (2021),  a més de les sèries documentals per a televisió Barcelona any zero (2008-2009) i Barcelona any 1 (2009). El 2019 la directora va visitar l'Alternativa per presentar quatre dels seus curtmetratges i impartir el seminari Partir d’algú. Treball amb actors no-professionals, de l’escriptura al rodatge.