15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

VIII Pitching Forum Convocatòria

Presencial

Guionistes Associats de Catalunya obre la convocatòria del VIII Pitching Forum de llargmetratges, en el marc de les activitats de Cinema Pendent de l’Alternativa.

Es podran presentar projectes de llargmetratge fins al dijous 29 de juliol de 2021. A partir d’aquesta data, una comissió d’analistes designada pel GAC seleccionarà entre 4 i 8 projectes per participar al Pitching Forum. També hi haurà un projecte seleccionat des del Mentoring Projects de l’Alternativa Professionals.

Els autors dels projectes seleccionats rebran una tutoria de desenvolupament de continguts, i també participaran en un taller conjunt de pitch (l’any passat les formacions van córrer a càrrec de Neus Rodríguez i Fernanda Rossi).

Finalment, es durà a terme un pitch davant d’un tribunal professional i d’un públic format per productores. A l’esdeveniment, que tindrà lloc en el marc de l’Alternativa, els professionals assistents podran sol·licitar trobades one-to-one amb els autors dels projectes. A l’edició de 2020, al tribunal hi va haver representació de TV3, TVE, Buendía Estudios i Avalon.

En cas que, per raons sanitàries derivades de la covid-19, no es pugui o sigui desaconsellable dur a terme presencialment el Pitching Forum o alguna de les seves activitats formatives prèvies, aquestes es realitzaran online.

El VIII Pitching Forum del GAC és possible gràcies al suport de FAGA (Fòrum d'Associacions de Guionistes Audiovisuals), Fundació SGAE, l’ICEC (Institut Català de les Empreses Culturals), l’ICUB (Institut de Cultura de Barcelona) i la ILC (Institució de les Lletres Catalanes).

Informació

  • Convocatòria tancada
Amb la col·laboració de
GAC (new)