15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Wall Piano

Hall

Presencial
Sinopsi

Wall Piano ens trasllada a la fantasia d’una nena que viu sota l’ombra d’un mur de separació. En part videoclip i en part realisme màgic, Wall Piano mostra un mur com quelcom més que una barrera inamovible per a un grup de nens que viuen prop del post de control de Qalandia, a Ramala (Palestina), a primera línia del conflicte de Cisjordània. La inspiració per a aquest curtmetratge va venir de la Nada, de 12 anys, que també apareix a la pel·lícula.

Bio/Filmo

Asma Ghanem (Damasc) és una artista multimèdia, il·lustradora, música experimental i autora palestina. La seva obra explora l’espai entre la realitat i la il·lusió i la seva representació.
Originari de Nou Mèxic, Christopher Marianetti és compositor, productor i educador. És cofundador de Found Sound Nation, una productora i organització sense ànim de lucre que treballa en la intersecció de la música i la justícia social, i és director de OneBeat, un programa de diplomàcia musical que reuneix músics d’arreu del món.

Alexia Webster és una fotògrafa, videògrafa i artista visual sud-africana que explora amb el seu treball els temes de la intimitat, la família, la migració i la identitat.