15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

#PrecarityStory

Hall

Presencial
Sinopsi

La Isabel imparteix classes, investiga i neteja, tot  la mateixa universitat britànica. La seva història es presenta com un exemple de la precarització creixent del treball universitari i les seves conseqüències humanes. Filmat durant les vagues del personal universitari del Regne Unit entre 2018 i 2020, aquest documental exposa la realitat poc coneguda del precariat acadèmic i contribueix al debat públic en curs sobre els efectes de les polítiques neoliberals en l’educació superior britànica.

Bio/Filmo

Lorena Cervera és documentalista, investigadora i docent. Es va graduar en Periodisme per la UV i té un màster de Producció per la UPF, així como un diploma en Documental Creatiu per la Universitat del Valle (Colòmbia). Ha treballat com a directora, directora de fotografia i editora en films com ara Dr. Moisès Broggi, I wasn’t always dressed like this, Changing of the Guard i Pilas.
Isabel Seguí investiga la no-ficció en el cinema de dones de la classe treballadora llatinoamericana. El seu treball ha estat premiat per l’Associació Britànica d’Estudis de Cinema, i ha publicat a nombroses revistes i llibres.