15 NOV. - 5 DES. 2021
PRESENCIAL & ONLINE

Eterno otoño

Mentoring projects

Sinopsi

Després de molts anys sense veure’s, quatre germanes es reuneixen amb la seva mare per la mort del pare. En arribar a la casa familiar hauran d’enfrontar-se al seu passat. Amb el cos inert encara a l’estància, sortiran a la llum secrets que no es poden enterrar, com el motiu real del suïcidi de la seva germana Maria.

Bio/Filmo

Victoria Avinyó va nàixer i viu actualment a València. Graduada en Comunicació Audiovisual i Art Dramàtic, té un màster internacional de Guió del Centro Sperimentale di Cinematografia de Roma. El seu projecte més reconegut va ser la sèrie digital ¡Tócate!, estrenada al festival italià Sicily Web Fest. Posteriorment, la sèrie obtindria sis nominacions internacionals i dos premis a millor comèdia estrangera. Actualment compagina la docència amb l’escriptura de guió i direcció.
Enissay Hayoum va nàixer i viu actualment a València. Amb més de deu anys d'experiència en el sector fotogràfic, actualment és copropietari de El Mostrador Estudio Creativo, una empresa dedicada al món audiovisual, sobretot en el camp de la fotografia. Ha treballat en diversos sectors: publicitat, curtmetratges, websèries i fotografia especialitzada en reportatges socials. Combina la fotografia amb el disseny i amb l’escriptura de guions de llargmetratges i curtmetratges.